Leier kéregpanel technológiai előnyei

Leier kéregpanel technológiai előnyei

Új építésű, modern, zöldövezeti ikerházainkat Leier kéregfal technológiával építjük meg.

Új építésű, modern, zöldövezeti ikerházainkat Leier kéregfal technológiával építjük meg. Ennek köszönhetően budajenői, ikerházaink egytől egyig megbízható, időtálló, magas műszaki színvonalú otthonok.

A Leier kéregfal technológiával készült eladó ikerházaink megfelelnek a Zöld Otthon program műszaki feltételeinek. Az ezzel a módszerrel épült házak fűtési költsége a hagyományos téglaházakhoz képest akár 30%-kal csökkenthető. A falak hőtároló és hangszigetelő képessége kimagasló. Stabil, földrengésbiztos,  ellenálló épületek építhetők a kéregpanelekből. A gyártás sajátossága miatt glettelésre kész, teljesen sima falfelület érhető el, mely könnyen és gyorsan festhető, tapétázható.

Az építési folyamat és technológia a könnyűszerkezetes és téglaházak előnyeit ötvözi, túlmutatva elődein. Bár ezen épületek nehézszerkezetesek, de a gyártás folyamata és gyorsasága sokban hasonlít a könnyűszerkezetes technológiákhoz, mégis a téglaépületek időtállóságát – sőt azon túl - garantálja, egy sokkal energiahatékonyabb módon. A Leier kéregfalak egyedi gyártási lehetőségei változatos falszerkezetek építésére teszik alkalmassá a technológiát. Mivel a gyártás precíz, pontos, így nem keletkezik felesleg, csomagolásból adódó hulladék, így jóval környezettudatosabb és tisztább építkezések bonyolíthatók le vele.

Összességében tehát a Leier kéregpanel technológiával egy zöldebb, nem könnyűszerkezetes, modern otthont kapunk, ami a könnyűszerkezetes épületek építési folyamatainak előnyeit nyújta az építőnek, míg tulajdonosi oldalról egy fejlett technológiával készült, időtálló, energiahatékony és stabil otthont kínál.

Kattints és nézd meg eladó ikerházainkat!